Thursday, January 12, 2012

Facebook

Alhamdulillah...Segala puji bagi Allah.

Bila bosan. aku suka buka Facebook. Dalam FB bukan sahaja dapat connect dgn kawan2 dan saudara-mara, yg paling penting aku dpt byk tahu hal-ehwal dunia dari FB melalui website yg aku Like dekat FB tu. Nak baca paper pun aku buka FB. Kalau nak baca blog2 kegemaranku pun aku akan buka FB...senang gitu.

Sambil berFB biasanya aku juga buat kerja lain seperti menonton TV atau dengar Radio. Kadang2 sambil masak atau sambil menunggu kukusan kuih pun aku berFB.

Memang seronok...boleh hilangkan rasa bosan sambil tambah kawan dan pengetahuan.


Ha..ha..sambil berFB, tengok TV and also on BlackBerry...

2 comments:

atuk said...

Assalamualaikum Rosmawati

saya pun kadang2 macam tu juga...he he

Rosmawati Majidi said...

Waalaikumsalam,

Begitulah hidup kita di zaman IT :)

Post a Comment